free responsive website templates
Mobirise


Wie is Leela?

Mijn naam is Lea. De naam Leela en haar betekenis kwam ik tegen in India waar ik een Bewustzijns training volgde.  Leela is een uitdrukking in het Sanskriet die o.a. staat voor:
Vreugde is je geboorterecht!
Het is ook een eeuwenoud hindoeïstisch spel dat het bewustzijnskader rond het leven weerspiegelt. Met andere woorden; 'Het leven is als een spel, speel het!'

Mijn achtergrond is Maatschappelijk Werker & trainer binnen de jeugdhulpverlening. Dit heb ik ruim 15 jaar met veel liefde en plezier gedaan. Na een burn-out in 2009 kwam ik erachter dat ik geen re-integratie nodig had maar inspiratie om gelukkig te worden. Daarom besloot ik op wereldreis te gaan. Anderhalf jaar lang heb ik voornamelijk door Azië & Oceanië gereisd.

Heel mijn leven ben ik al gefacineerd door spiritualiteit en innerlijk welzijn. Vanaf mijn 18e beoefen ik yoga en meditatie. Mijn wereldreis bracht verdere verdieping en kennis. Ik voelde me zo geinspireerd, gezond en happy dat ik besloot van mijn passie mijn werk te maken:
Heartfulness (leven in verbinding vanuit je hart) 

Mindfulness & Heartfulness verbindt het beste van de eeuwen oude techniek & wijsheid  uit het Oosten met de wetenschap en psychologie van het Westen. Ik volg bijscholingen in India of Thailand & in Nederland. Om zo elke keer nog meer te groeien en bij te dragen aan het geluk en bewustzijnsgroei van mensen. Ik begeleid mensen vraaggericht; individueel, in familieverband of in groepen.

Geluk is niet dat er geen uitdagingen, obstakels, of emotionele momenten meer zijn in je leven. Geluk is de afwezigheid van innerlijke conflicten en intern lijden. Geluk is Zijn met wat er is  in plaats van het geautomatiseerde doen &  innerlijk vreugde, vrede en vrijheid kunnen ervaren. Geluk is bij kunnen dragen aan het geluk van je familie, je omgeving en de wereld. Geluk is dat je je uitgerust voelt om wat er ook in je leven gebeurt het hoofd te kunnen bieden. Mindfulness & Heartfulness helpt hierbij!