how to create your own site for free

mBit
Multiple Brain Integration Techniques;  
'gebruik je volledige wijsheidspotentieel en bereik jouw authentieke verbinding met jezelf” 

Hoe mooi is het dat in deze tijd de westerse neurologische wetenschap heeft aangetoond dat ook het hart en de buik kenmerken hebben van een brein en een eigen intelligentie bezitten.

Er zijn ook al oude wijsheidstradities van duizenden jaren oud, een weten vanuit de Oosterse filosofieën, dat in ieder mens een ongekende intelligentie aanwezig is. De inpirerende wijsheid van het hoofd, liefdevolle wijsheid van het hart en de moedige wijsheid van de buik.

mBit combineert beiden werelden!

Hoe kun je met deze intelligenties leren communiceren? Hoe kun je toegang krijgen tot deze wijsheid die al in jou aanwezig is? Hoe kun je meer in lijn leven met alle potentie van je hart en van je hele lijf?

Als we hoofd, hart en buik uitlijnen kom je in verbinding met ongekende mogelijkheden in jezelf. Zo kun je intunen op je eigen aanwezige kennis, die weet hoe je kunt leven met verbinding vanuit je hart, met de moed van je buik en de creativiteit van je hoofd.

mBit ( Meerdere Breinen Integratie Techniek) is een prachtige methode om je hoofd-, hart- en buikbreinen optimaal met elkaar te laten communiceren en samenwerken. Het geeft inzicht en doorbraken bij obstakels waar je tegen aan loopt in je leven.

mBit ondersteunt bij:
☼  Leven vanuit liefde (hart) met wijsheid (hoofd) en moed (buik)

☼  Betere intuïtie (voelen wat wijsheid is en dan wel, of niet te kunnen handelen)

☼  Besluiten nemen

☼  Stress anders beleven

☼   Het  'niet weten'  als kracht ervaren

☼   Innerlijke rust

☼  Verlichting chronische gezondheidsproblemen (vooral met hart en buik)


Een mBit sessie is een heldere en krachtige manier om inzichten te krijgen in obstakels of (interne) conflicten in je leven. Voor meer wijsheid, balans en een vervullender leven. Je maakt kennis met een helende hartademhaling en hoe de verbinding met jouw hoofd, hart en buik voor jou werkt.

Welkom! 

TESTIMONIAL;
"Ik heb inmiddels twee mBit-sessies gehad van Lea. Ik was meteen verkocht. Wat een geweldige en effectieve methode. Verbindend en zacht. De eenvoudige, bewuste ademhaling maakte het gemakkelijk om me steeds, achtereenvolgens, te verbinden met de wijsheid van mijn buik, hart en hoofd en daaruit te putten. Ik ben dankbaar voor de helende inzichten, en vooral voor de heel diepe, blijvende bevrijding die het mij heeft opgeleverd. Ik voel ruimte in mijn lichaam, en het gepieker rond het probleem waarmee ik kwam, is weg. Lea begeleidt de sessie krachtig, liefdevol, zorgzaam en deskundig. Ik vind de methode een aanrader als je toe bent aan een doorbraak. " – Karine

"Lea heeft me meegenomen naar de 3 wijsheden in mijzelf: hart, buik, hoofd. Ik vond het verrassend dat ik moeiteloos contact kon maken met deze gebieden, die mij ieder nieuwe inzichten over mezelf gaven. Deze nieuwe manier van verbinden met mezelf maakte dat ik me na de sessie ontspannen, ruim, licht en blij voel. Lea gaf mij een concrete meditatie mee, waarmee ik zelf iedere dag kan oefenen voor nog meer bewustzijn van deze gebieden en hun onderlinge verbondenheid. De sessie heeft mij geholpen op mijn pad naar heling, zelfliefde en zielsexpressie." -Lisette

"Het gaat goed met me! Al een geruime tijd merk ik verschil. Ik had al vele jaren veel last van mijn buik. Mijn  darmen voelen nu al weken goed aan.  Ik voel me ook anders....een gevoel van meer vertrouwen in mijzelf....wijzer...moeilijk te omschrijven maar wel heel voelbaar. Onze sessies hebben daar zeker bij geholpen. Wat een bijzondere uitwerking. Ik ben er heel erg blij mee!" - Renate


INVESTERING;
Een mBIT sessie duurt  ongeveer 1,5 uur en is een krachtige methode om snel en helder een doorbraak te realiseren. Ook als je al meerdere ontwikkelingstappen hebt gezet en toch merkt dat je nog ergens in vastzit of in kringetjes ronddraait. 
Je ontvangt na de eerste keer een persoonlijke ingesproken meditatie.


Wil je meer weten neem dan contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Mobirise
Mobirise

CONTACTFORMULIER

Voor vragen of opgeven voor de mBit coaching